logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Terug naar overzicht

De services van Nik van der Est

Hieronder leest u meer over onze service inkoop/inruil. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

Inruil & inkoop

Dit kunnen
wij voor u doen

Uw auto verkopen?
Heeft u een auto waar u vanaf wilt? Nik van der Est kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Onze werkwijze
Nik van der Est in Hendrik-Ido-Ambacht maakt uw auto taxeren / verkopen makkelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen op deze pagina en wij zullen u spoedig een reactie geven. Om een zo concreet mogelijke reactie te kunnen geven, vragen wij u alle velden zo volledig mogelijk in te vullen. Mochten we een bod op uw auto doen dan is dit vrijblijvend.

service-details-blog-pic
contact-left-img

Plaats inkoopverzoek

Foto upload (Max. 4mb)
Foto upload (Max. 4mb)
Foto upload (Max. 4mb)
Foto upload (Max. 4mb)

Super gave auto’s en service!

Nik van der Est staat voor super gave auto’s en service! Heel makkelijk bereikbaar via telefoon en whatsapp. Wij zijn geweldig behandeld! Een jonge ondernemer met hart voor zijn zaak, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe aanwinst! Bedankt en zeker weten tot een volgende keer! Groeten Ronald & Marjorie.

De Handelsfabriek Industrieel - Vintage - Design

Top service!

Vriendelijk geholpen met de aankoop van onze auto. Nik is een jonge enthousiaste ondernemer die zijn afspraken na kwam.We kochten in de afgelopen levens jaren diverse auto's maar nooit een volle tank. Wel bij Nik. Wij bevelen van der Est auto's aan u aan.

Willem Bazen

Aanrader!

De liefde voor auto's die ze op de site noemen zie je hier echt terug in de collectie en bij Nik zelf. Mooie en bijzondere auto's voor een goede prijs. Nik heeft me goed geholpen bij mijn aankoop en zorgde dat een aantal wensen van mij m.b.t. de auto ook mogelijk werden zodat de auto helemaal naar mijn zin was. Contact was prettig en soepel. Ook via Whatsapp reageerde hij snel. Aanrader!!

Antonie de Kok

Super bedrijf!

Super bedrijf! Voelde van af het begin al vertrouwd aan. Er wordt met je meegedacht en je wordt super geholpen. Heel klantvriendelijk! En natuurlijk geweldige auto’s.

Roy
right-arrow.svg
right-arrow.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website